• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden

Övernattning: Argentina

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor i Argentina. Du kan dessutom se
bilder av hotellen.
Rör musen över de små bilderna för att se dem i ett större format.

Hotell som ingår i våra rundresor

Kenton Palace Bariloche

Bariloche

Det fyrstjärniga Kenton Palace Bariloche ligger i staden San Carlos de Bariloches centrum, bara 10 minuters gångväg från den vackra sjön Nahuel Huapi.

Hotellet har en Health Club & Spa som bland annat har bastu, spa, skotsk dusch och ett gym. Massage kan köpas till lokalt.
Bredvid den imponerande lobbyn hittar du restaurangen Araucaria som serverar både internationella och regionala rätter. Det är också här frukosten serveras.

Det finns dessutom en pianobar där man erbjuder snacks och ett urval av vin och dryck.

Alla rum på hotellet har kabel-tv, minibar, centralvärme och värdebox. Det finns dessutom gratis wifi på hela hotellet.


Hotel Waldorf

Buenos Aires

Detta nyrenoverade hotell ligger i hjärtat av Buenos Aires omgivet av områdets bästa shoppingmöjligheter och bara ett stenkast från gågatan Florida. Precis utanför hotellet ligger det även många restauranger och kaféer.

Rummen är fina och alla är utrustade med aircondition, TV, tillgång till WI-FI, minibar och hårtork. Det finns en bar och ett kafé där det varje morgon serveras frukost. Hotellet erbjuder roomservice och klädtvätt och det är möjligt att hyra en safetybox. Observera att hotellet är rökfritt.


Los Hielos

El Calafate

Hotellet ligger vackert vid Lago Argentino och är byggt i harmoni med Patagoniens naturliga omgivningar.

Rummen är mysiga och rymliga och har alla utsikt till sjön. De har Wi-Fi, TV, telefon, minibar, safetybox samt hårtork. De har antingen balkong eller terrass, där du kan njuta panorama-utsikten över den stora sjön. Efter en dag med upplevelser kan du koppla av i hotellets bastu och hotellets utomhus-jacuzzi.

I restaurangen serveras autentiska rätter från regionen och de berömda argentinska vinerna.


Hotel Argentino

Mendoza

Hotellet ligger i hjärtat av Mendoza vid det centrala torget inte långt från butiker, restauranger och kaféer.

Rummen är komfortabla och har TV, Wi-Fi, aircondition, minibar och safetybox. Det finns dessutom en inomhuspool. I restaurangen serveras det traditionella rätter.


La Cantera Lodge de Selva by DON

Puerto Iguazú

Detta fina hotell ligger i Iguazudjungelns fantastiska omgivningar. Det ligger ca. 5 km utanför själva staden och 2 mil från vattenfallet. Det kompenseras dock av att det ligger mitt i regnskogen och att det arrangeras utflykter till vattenfallet.

Hotellet har 24 bra rum med TV, minibar, aircondition, tillgång till WI-FI och terrass med utsikt mot djungeln. Förutom det har hotellet restaurang och bar. Det är också möjligt att ta ett dopp i hotellets swimmingpool efter en varm dag.


Australis Yene Hue

Puerto Madryn

Hotellet ligger centralt i Puerto Madryn precis vid vattnet. Det är det första hotellet i Argentina som blev hållbarhetscertifierat av miljömärket ”Most Green Hotels”.

Hotellet har stora rum med moderna bekvämligheter som gratis wifi, luftkonditionering, centralvärme, minibar, tv, hårtork och badkar.

Dessutom har Australis Yene Hue en egen restaurang som serverar frukost, lunch och middag med flera vegetariska alternativ.

Om du vill koppla av kan du ta ett dopp i den uppvärmda inomhuspoolen, ett bastubad eller beställa massage (mot en extra avgift).


Hotel Almeria

Salta

Detta mysiga hotell ligger i Saltas centrum. Salta ligger i Lermadalen, 1 152 meter över havet och vid foten av Anderna. Det är tre kvarter till det centrala och trevliga Plaza 9 de Julio.

Rummen är inredda i andalusisk stil och utrustade med TV, telefon, minibar, aircondition och hårtork. Det finns en spa-avdelning på tredje våningen där man har en fin utsikt över staden och Anderna.

Superiorhotell - Uppgradering

Hotel Calafate Parque

El Calafate

Detta mysiga hotell ligger i hjärtat av El Calafate och harmoniserar med sjöarna och bergen runt omkring.

Hotellet har 50 fina rum med en unik utsikt över Lago Argentino-sjön och Anderna. Rummen är utrustade med telefon, tillgång til WI-FI, TV, minibar, aircondition, hårtork og safetybox. Dessutom har hotellet ett wellness-område, gym, bar och en bra restaurang med traditionella argentinska rätter.

Våra mest populära resor
Hit reser andra

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Lamatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.