Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeÖvernattningBolivia

Övernattning: Bolivia

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor i Bolivia. Du kan dessutom
se bilder av hotellen.
Rör musen över de små bilderna för att se dem i ett större format.

Hotell som ingår i våra rundresor

Hotel Cordillera Real
La Paz

Hotellet ligger centralt i La Paz med kort avstånd till det mesta. Restaurangen serverar både lokal och internationell mat och i kaféet/baren kan du få lättare rätter.

Rummen har eget badrum, gratis WI-FI, safetybox, TV och hårtork.

Hotel LP Columbus
La Paz

Minimalistiskt och mysigt hotell som ligger 500 meter från stadens centrala torg och stadion. Restaurangen serverar både bolivianska och internationella rätter.

Hotellet har gratis WI-FI. Rummen är utrustade med minibar, safetybox och telefon. Hotellet har en kudd-meny så att man kan välja den kudde man helst vill ha.

Hotel Rosario
La Paz

Hotell Rosario är ett mysigt familjeägt hotell som ligger i hjärtat av La Paz, inte långt från sevärdheter och marknader.

Restaurangen serverar traditionella och internationella rätter till både frukost, lunch och middag. Vinbaren på fjärde våningen har ett brett urval av landets finaste viner och många påhittiga cocktails.

Med en vacker utsikt över La Paz är det bara att luta sig tillbaka och njuta semestern. Rummen är byggda i peruansk stil med Wi-FI, telefon och TV.

Hotel Tayka del Desierto
Ojo de Perdiz

Detta hotell är unikt i sin konstruktion som baseras på lokala traditionella material. Arkitekturen gör att hotellet kan stå emot de starka vindar som kan förekomma i detta område. Det finns solenergi för att värma upp rummen.

Från hotellets restaurang är det en vacker utsikt över ökenområdet. Alla rum har eget badrum med kallt och varmt vatten.

Hotel Santa Teresa
Potosi

Detta charmiga kolonialtidsinspirerade hotell ligger fem husblock från stadens stora torg.

Rummen har aircondition, Wi-Fi, telefon och TV. I den mysiga pation ligger restaurangen.

Hotel LP Santa Cruz
Santa Cruz

Detta moderna hotell ligger centralt i Santa Cruz inte långt från Plaza 24 de Septiembre.

Hotellet är inrett i minimalistisk stil med 40 ljusa rum som har aircondition, TV, telefon, Wi-Fi, minibar och hårtork. Hotellet har bar/lounge samt restaurang.

Hotel Tayka de Piedra
San Pedro de Quemes

Detta unika men simpla hotell ligger i området vid Salar de Uyuni. Hotell Tayka de Piedra är byggt av traditionella lokala material som sten och vulkanisk sand. Takkonstruktionen är stråtak som är det traditionella takmaterialet för hela den andinska regionen. Hotellet använder solenergi för att värma upp rummen, det kan vara kallt under natten.

Hotellet har en restaurang där det är en vacker utsikt över höglandet. Alla rum har egna badrum med varmt och kallt vatten.

Hotel Real Audiencia
Sucre

Hotellet ligger i stadens historiska centrum inte långt från det stora torget och de historiska monumenten.

De rymliga rummen har TV, telefon, minibar och Wi-Fi. Hotellet har bastu och ett fint poolområde. Det finns dessutom bar/kafé och restaurang, där det serveras internationella och traditionella rätter.

Ecolodge La Estancia
Sun Island

Lodgen byggdes utifrån principen om hållbar turism. De bidrar till Aymaras lokalsamhälle genom att ge befolkningen jobb på lodgen. De 15 stugorna är byggda i traditonell andinsk stil med soltorkade lerstenar och stråtak. Alla rum har utsikt till Titicacasjön.

Rummen värms upp med hjälp av solenergi och det finns kallt och varmt vatten på alla rum. Det finns dessutom restaurang och bar som båda har en vacker utsikt över sjön.

Hotel Jardines de Uyuni
Uyuni

Ett nytt och annorlunda hotell med både swimmingpool, bastu och ångbastu. Restaurangen är en av de bästa i regionen med lamakött som basvara.

Rummen är enkla med dusch, centralvärme och gratis WI-FI.

Midnattståg från Uyuni till Oruro
Uyuni – Oruro

Övernattning på nattåg medan du färdas de 314 kilometerna från Uyuni till Oruro.

Superiorhotell - Uppgradering
Hotel Europa
La Paz

Detta moderna och eleganta hotell ligger i hjärtat av La Paz och sägs vara ett av de bästa hotellen i staden. Inte långt därifrån ligger regeringsbyggnaden och den berömda San Franciscokyrkan.

Hotellet har 110 rum, som alla är utrustade med minibar, safetybox, TV och Internet.  Dessutom kan man använda hotellets spa, gym, bastu och inomhuspool. Hotellet har restaurang med både traditionella och internationella rätter.

Hotel La Casona
La Paz

Denna mycket charmiga och stämningsfulla hotell är centralt beläget i La Paz, en kort bit från de olika sevärdheter och shoppinggator.

Det är ett före detta kloster från 17-talet. Även om det har nu renoverats till moderna rum, har det också bevarat arkitekturen från kolonitiden och framför allt atmosfären. Det är dessutom en fantastisk utsikt över staden och till den vackra San Francisco kyrkan. En hotell pärla.

Hotel Coloso Potosi
Potosi

Hotellet ligger bra med bla. egen restaurang, swimmingpool, bar, bastu och fitnessrum. Restaurangen har en bra á la carte-meny med goda lokala rätter och en bra morgonbuffé.

Alla 50 rummen är vackert inredda och har eget badrum, TV, minibar, safetybox och hårtork.

Hotel Cortez
Santa Cruz

Hotellet ligger i centrum av Santa Cruz i gångavstånd till attraktioner, butiker och restauranger. Hotellets restaurang serverar olika bufféer och har både internationella och lokala rätter.

Dessutom har hotellet swimmingpool, bastu, träningsrum och WI-FI. Rummen har TV, hårtork, kylskåp och skrivbord.

Hotel Parador Santa María La Real
Sucre

Hotellet ligger centralt i Sucre med kort avstånd till sevärdheter och restauranger. Det finns både bar, restaurang och spa samt gratis WI-FI.

Rummen är fint inredda med TV, minibar, hårtork och de flesta rum har även safetybox.

Palacio de Sal (Salt Palace Hotel)
Uyuni

Hotellet har flera gånger korats till en av världens sex mest speciella/ovanliga hotell. Allt är byggt av salt: väggar, golv, tak, sängar, stolar, bord och skulpturer. Maten är lagad i salt och saltlag och de är kända i hela regionen för den fantastiska maten.

Hotellet ligger ca. 2,5 mil från staden Uyuni och rummen har eget badrum, värmeanläggning och en rakt igenom unik inredning.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
08-124 105 25
info@lamatours.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Topp Resor
Kubas höjdpunkter
Kubas höjdpunkter
Upplev det bästa av Kuba. Bl.a. Havanna, Viñales och Trinidad.
 
Perus höjdpunkter
Perus höjdpunkter
Upplev Cusco med Inkaruinerna och det berömda Machu Picchu.
 
Argentina och Brasilien
Argentina och Brasilien
Upplev bl.a. Buenos Aires, vattenfallen i Iguazu och Rio de Janeiro.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.