Tel: 08-124 105 25 | Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeÖvernattningBrasilien

Övernattning: Brasilien

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor i Brasilien. Du kan dessutom se bilder av hotellen.
Rör musen över de små bilderna för att se dem i ett större format.

Hotell som ingår i våra rundresor

Amazon Ecopark
Amazonas

Amazon Ecopark ligger mitt i Amazonas frodiga djungel vid floden Tarumã, bara en halv timmes segeltur från Manaus. Hotellet har 64 mysiga lägenheter av god standard som alla är utrustade med egen veranda, aircondition och badrum med varmt vatten. Amazon Ecopark har dessutom ett receptionsområde med bar, en restaurang där köket är öppet för gästerna, ett TV- och uppehållsrum med aircondition, ett område med hängmattor, 4 naturliga pooler och en privat strand.

VIKTIGT: Var uppmärksam på att störmförsörjningen står till förfogande i tidsrummet 11:30-15:00 och återigen lö 17.30-18.00. Köket och serviceområdet har elektricitet dag och natt.

Pousada Pedra la Laguna
Buzios

Denna charmiga pousada ligger 5 min i bil från huvudgatan i Buzios, ca. 200 meter från den vackra stranden, Ferradura, och väldigt nära utsiktspunkten Ponta da Lagoinha, där de mest fantastiska soluppgångar kan beskådas.

Det finns en fin swimmingpool och man kan få spabehandlingar. Standardrummen ligger i bottenvåningen med balkong ut till den fina trädgården och alla rummen är utrustade med minibar, aircondition och TV.

Pousada Vila Do Mar
Buzios

Pousadan ligger i Buzios centrum på en bergssluttning mellan stränderna Armação och Canto.

Den har i allt 18 mysiga rummen som har varsin veranda, är utrustade med aircondition, minibar och TV.

Många av rummen har en vacker utsikt mot havet. Dessutom har pousadan en restaurang och en bar och du kan koppla av vid poolen eller i de små salongerna.

Hotel Viale Cataratas
Foz do Iguazu

Detta turistklasshotell av god standard ligger utanför staden Foz do Iguazu, men det finns många bekvämligheter på hotellet, så det är egentligen inte alls nödvändigt att komma in till stan. Det primära syftet är naturligtvis även de fantastiska vattenfallen.

Det finns en stor swimmingpool och dessutom bastu och gym. Man kan också äta på hotellet, då det finns två restauranger och en bar. Rummen är fina med TV, minibar och aircondition.

Hotel Augustos Copacabana
Rio de Janeiro

Detta hotell ligger inte långt från den berömda Copacabana-stranden. Det ligger centralt när det gäller avstånd till restauranger, barer och köpcentra. Hotellet har 102 rum och sviter som alla har badkar, TV, telefon, aircondition, radio, kylskåp, håtork och safetybox.

På hotellets tak finns en swimmingpool med en fantastisk utsikt till den vackra stranden. Dessutom har hotellet både bubbelpool, bastu och gym.

Hotel Copacabana Mar
Rio de Janeiro

Hotellet ligger i Copacabana-området och bara två kvarter från stranden. Trots att hotellet ligger nära Copacabanas mest livliga gator, ligger hotellet i ett lugnt kvarter. Hotellets komfortabla rum är utrustade med air-condition, Internet, telefon, TV och minibar.

Hotellet har också bar och restaurang, samt bastu och  gym. På översta våningen finns en pool med fantastisk utsikt.

Hotel Promenade Princess Copacabana
Rio de Janeiro

Hotellet ligger väldigt bra och inte långt från själva Copacabana-stranden. Det är ett mysigt hotell med fina rum.

Det finns gym och swimmingpool på hotellet. Rummen har gratis WI-FI och kabel-TV.

Hotel Sol Barra
Salvador

Detta hotell ligger nära stranden, Praia do Porto. Det är caa 4 km in till den gamla stadsdelen Pelourinho och caa 2 km in till den centrala stadsdelen.

Vi har valt att använda detta hotell på grund av läget vid vattnet. Det är skönt att kunna ta ett dopp antingen i havet eller i hotellets swimmingpool efter en varm dag. Rummen har TV, aircondition och kylskåp.

Superiorhotell - Uppgradering
Hotel Bourbon Cataratas Convention Resort
Foz do Iguazu

Detta resorthotell ligger ca. 3 km utanför staden på vägen till vattenfallet. Det är ett bra hotell med många bekvämligheter som bl.a. 3 swimmingpooler, wellnesscenter med bastu, tennisbanor, gym och en del aktiviteter för barn.

Självklart finns det också restauranger, barer och ett par butiker på hotellet. Det finns därför mycket att göra efter dagens utflykter. Man kan få syn på papegojor, fjärilar i olika färger samt tukaner i skogen nära hotellet.

Hotel South American Copacabana
Rio de Janeiro

Hotellet ligger i gångavstånd till de två berömda stränderna, Copacabana och Ipanema. Ipanema är ett finare område, när det gäller shopping och restauranger. Förtuom att stränderna ligger nära kan man även koppla av på hotellets tak, där det finns en liten swimmingpool och solterrass.

Rummen är fina med tillgång till WI-FI, TV, telefon, kylskåp och aircondition. Övriga bekvämligheter som kan nämnas är restaurang, gym och bastu.

Hotel Golden Tulip Rio Vermelho
Salvador

Detta superior-turistklasshotell ligger vid kusten med en fin utsikt till både staden och havet. Hotellets swimmingpool ligger så att man har utsikt över havet. Dessutom finns det ett gym med bastu samt en tennisbana, om du vill vara fysiskt aktiv.

Rummen är fina med TV, telefon, minibar, aircondition samt tillgång till WI-FI. Hotellets restaurang serverar både internationella samt lokala rätter från Bahia-trakten. En vanlig brasiliansk drink, caipirinha, kan njutas i baren, medan man beskådar den vackra utsikten.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
08-124 105 25
info@lamatours.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Topp Resor
Argentina och Brasilien
Argentina och Brasilien
Upplev bl.a. Buenos Aires, vattenfallen i Iguazu och Rio de Janeiro.
 
Perus höjdpunkter
Perus höjdpunkter
Upplev Cusco med Inkaruinerna och det berömda Machu Picchu.
 
Kubas höjdpunkter
Kubas höjdpunkter
Upplev det bästa av Kuba. Bl.a. Havanna, Viñales och Trinidad.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.