Tel: 08-124 105 25 | Man - Fre 9 - 16
StartsidanÖvernattningChile

Övernattning: Chile

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor i Chile. Du kan dessutom se
bilder av hotellen.
Rör musen över de små bilderna för att se dem i ett större format.

Hotell som ingår i våra rundresor

Hotel Lago Tyndall
Paine

Hotellet är byggt i harmoni med dess omgivningar och ligger vackert i Torres Del Paine nationalpark vid sjön Lago Tyndall och Paine-massivet. Inte långt därifrån ligger också sjöarna Lago Pehoé och Lago Grey.

Rummen är enkla och har de mest nödvändiga bekvämligheterna samt värme. Det finns dessutom Wi-Fi i de allmänna utrymmena. I restaurangen serveras både internationella och traditionella chilenska rätter och de kända chilenska vinerna. På terrassen kan du njuta av den vackra utsikten och på kvällen den fantastiska solnedgången.

Hotel Peulla
Peulla

Detta schweiziskinspirerade hotell byggdes år 1896 och var ursprungligen ett pensionat för upptäcktsresande där de kunde vila sig efter en lång resa. Det ligger vackert på den västra stranden av sjön Todos los Santos omringat av gröna berg.

Rummen har TV, telefon och värme. Wi-Fi är också tillgängligt. I restaurangen serveras det både internationella och traditionella lokala rätter.

Hotel Glaciares
Puerto Natales

Hotellet ligger inte långt från sundet Untima Esperanza (Det sista hoppet) fem ”block” från stadens centrala torg.

Rummen är komfortabla och har TV, telefon, Wi-Fi, minibar, värme och safetybox. I restaurang serveras det både internationella och traditionella chilenska rätter.

Hotel Cabaña del Lago
Puerto Varas

Hotellet ligger otroligt vackert omgivet av gröna kullar precis vid Llaquihue-sjön och med utsikt till vulkanerna Osorno och Calbuco.

Rummen är komfortabla och har alla utsikt över sjön. De har TV, Wi-Fi, safetybox, minibar och hårtork. Det finns restaurang, bar och en terrass med tak, där du kan njuta av en god måltid och dricka drinkar medan du har en fantastisk utsikt.

Hotellet har dessutom en spa-avdelning med pool, bastu och ångbad. Här kan man bland annat få zon- och aromaterapi, massage och diverse ansiktsbehandlingar. Till de aktiva gästerna har hotellet även ett fitness-rum. Du kan koppla av på en av de två panoramaterrasserna ”Natura Spa” som ligger bredvid poolen, där du kan njuta solen och utsikten över staden och på kvällen kan du koppla av på hotellets andra panoramaterrass ”Los Ponchos” med gungstolar, ponchos och lägerbål.

Hotel Don Raul
San Pedro de Atacama Chile

Don Raul ligger mitt på gågatan i San Pedro de Atacama och bara ett par steg från marknader och attraktioner.

Rummen är byggda efter den lokala traditionen med jord från Atacama-öknen. Detta gör att hotellet är kyligare på sommaren och varmare på vintern. Hotellet har en frukost-restaurang, gratis WI-FI och TV i receptionen.

Hotel Principado
Santiago de Chile

Hotellet ligger i hjärtat av Santiago de Chile, inte långt från attraktoner, restauranger, barer, kaféer.

Restaurangen serverar frukost och kvällsbuffet. Rummen är utrustade med eget badrum, värmeanläggning, minibar, TV, WI-FI, telefon och aircondition.

Hotel Diego Velazquez
Santiago de Chile

Hotellet ligger centralt i Santiago de Chile bara två minuters gång från butiker, kaféer och restauranger. Rummen är moderna och rymliga och har Wi-Fi, aircondition, safetybox, minibar, TV och telefon.

Hotellet har inomhuspool och fitnessrum till de som vill vara aktiva under semestern. I restaurangen serveras det både internationella och traditionella lokala rätter och till lättare måltider finns det en snackbar.

Superior-hotell **** - Uppgradering
Hotel Don Tomas
San Pedro

La Casa de Don Tomas ligger i San Pedro de Atacamas centrum. Hotellet har egen pool och restaurang, kaffebar, snackbar och flera mysiga terrasser med en fin utsikt.

Rummen är fina och ljusa med en vacker utsikt.

Hotel Galerias
Santiago de Chile

Fint hotell som ligger i centrum av Santiago. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag med god chilensk tradition. Det finns också en egen vinkällare med landets bästa viner.

Alla rum har aircondition, TV, WI-FI, safetybox och minibar.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
08-124 105 25
info@lamatours.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Topp 3 Resor
Argentina och Brasilien
Argentina och Brasilien
Upplev bl.a. Buenos Aires, vattenfallen i Iguazu och Rio de Janeiro.
 
Perus höjdpunkter
Perus höjdpunkter
Upplev Cusco med Inkaruinerna och det berömda Machu Picchu.
 
Kubas höjdpunkter
Kubas höjdpunkter
Upplev det bästa av Kuba. Bl.a. Havanna, Viñales och Trinidad.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!