• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanRidtur till La Fortunas vattenfall (morgon)
Ridtur till La Fortunas vattenfall (morgon)

Följ med på en ridtur genom den vackra naturen vid Chato-vulkanen. Målet är det imponerande 70 meter höga vattenfallet La Fortuna, där du kan bada i det kristallklara vattnet under vattenfallet.

Du rider genom vackra gröna landskap medan du från hästryggen njuter av naturen och utsikten över de spektakulära vulkanerna Arenal och Chato i fjärran. Innan du kommer fram till vattenfallet tar du avsked av din häst och går den sista biten till fots genom den tropiska regnskogen. Här kan du ha tur och få se apor, tukaner och andra spännande fåglar som håller till i området.

Vid ankomst till La Fortuna-vattenfallet kan du ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet vid foten av vattenfallet, fotografera eller bara slappna av till ljudet av det storslagna vattenfallet.

När du har kopplat av en stund vid foten av det vackra vattenfallet går resan tillbaka mot La Fortuna. På vägen finns det möjlighet att göra ett kort besök i ett reservat för maleku-folket, där du kan uppleva de inföddas traditionella kläder och hantverk.

Kom ihåg att ta med: Vi rekommenderar att du klär dig bekvämt i långbyxor, stängda skor, en vattentät jacka och badkläder, om du vill bada vid vattenfallet. Dessutom är det en bra idé att ta med en ryggsäck med handduk, ett ombyte kläder, solskydd, myggmedel, vattenflaska och kontanter till snacks, dryck eller souvenirer.

Längd: cirka 4 timmar

Priset gäller vid minst 2 deltagare.

Pris:
Per person:  950 kr

Senast sedda resor

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Tom Søndergaard

Skriv till:
info@lamatours.se

Ring till:
08-124 105 25

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Lamatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.