Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeÖvernattningEcuador / Galapagos

Övernattning: Ecuador / Galapagos

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor i Ecuador. Du kan dessutom se bilder av hotellen.
Rör musen över de små bilderna för att se dem i ett större format.

Hotell som ingår i våra rundresor

Molino San Juan
Cayambe

Hotellet ligger i gröna omgivningar. Det är ursprungligen en gammal vattenkvarn byggd på 1800-talet, som man fortfarande kan se spår av. Hotellet fungerar dessutom som museum.

Hotellet är byggt i ecuadoriansk stil, vilket även syns i de komfortabla rummen som har allt det nödvändiga. I restaurangen servereras traditionella rätter, där många av rätterna är gamla familjerecept.

Hacienda El Porvenir
Cotopaxi

Haciendan ligger i ett naturskönt område i 3 600 meters höjd omgiven av fyra vulkaner, varav den ena är Cotopaxi. Haciendan är byggd i traditionell stil och med lokala material.

De komfortabla rummen är utrustade med eget badrum och värme till de kyliga nätterna. I restaurangen serveras det både internationella och traditionella rätter med grönsaker från de omkringliggande dalarna.

Golondrina, Galapagos cruise
Galapagosöarna

På Golondrina kan du se fram emot en avkopplande atmosfär. Båten kommer att segla dig runt för att se de unika djuren, orörda hemvister och den grönskande floran. Golondrina har plats till 16 passagerare och varje hytt har våningssäng, aircondition samt privat badrum.

Ombord finns en restaurang med buffé, solterrass och område med bar, TV med mera. Våtdräkter och snorkelutrustning kan hyras.

La Casa Sol
Otavalo

Detta karaktäristiska färgglada hotell ligger i gångavstånd till Pequche-vattenfallet och ligger i rogivande omgivningar. Det är en vacker utsikt till Otavalodalen och Anderna.

Hotellets rum har öppen spis och altan med utgång till trädgårdarna. Hotelllet har flera mysiga områden perfekta till avkoppling. Det finns en restaurang med en stor terrass där det servereras traditionella rätter. Frukterna som serveras kommer från den egna trädgården.

Rincon de Puembo
Puembo

Detta charmiga hotell ligger i fantastiska omgivningar med vackra gröna trädgårdar, vattenbassänger och fontäner. De rymliga komfortabla rummen har TV, telefon, wifi, minibar och hårtork.

Hotellet har också utomhuspool, jacuzzi, fitnessrum och område med biljard och bordsfotboll. I restaurangerna serveras både internationella och traditionella rätter.

Hacienda La Carriona
Quito

Denna mysiga hacienda är över 200 år gammal och ligger i en vacker dal utanför Quito, men ändå bara en halvtimme från flygplatsen.

Hotellet har 25 unika rum. Rummen har moderna bekvämligheter, bla. TV och WI-FI. Det finns eleganta sällskapsrum och en fin restaurang och bar. Man kan gå en promenad i den vackra trädgården med rosor, orkidéer, trillingblommor och man kan få syn på kolibrier eller ta ett dopp i utomhusbassängen.

Hotel Boutique Portal de Cantuña
Quito

Detta mysiga hotell ligger nära San Fransicso- och Independencia-torgen i hjärtat av Quitos koloniala centrum.

De 12 charmiga rummen har TV, telefon, internet och safetybox och är inredda så att de ska ge dig en autentisk upplevelse med en blandning av kolonial utsmyckning och moderna bekvämligheter.

Hotellet har en mysig restaurang som erbjuder traditionella ecuadorianska rätter samt internationella rätter.

Dessutom har hotellet en mysig patio samt jacuzzi, där du kan koppla av efter en dag med många upplevelser.

Hotel Fuente de Piedra I
Quito

Hotel Fuente de Piedra I ligger i ett lugnt kvarter inte långt från det populära området La Mariscal.

Hotellet ligger i en vacker kolonial byggnad med 18 rum, inredda med stenväggar, trätak och mörka trämöbler. Alla rum har Wi-Fi, TV, telefon och värdebox.

I restaurangen serveras både traditionella och internationella rätter.

Det finns dessutom en trivsam patio, där du kan koppla av och njuta av något läskande.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
08-124 105 25
info@lamatours.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Topp Resor
Kubas höjdpunkter
Kubas höjdpunkter
Upplev det bästa av Kuba. Bl.a. Havanna, Viñales och Trinidad.
 
Perus höjdpunkter
Perus höjdpunkter
Upplev Cusco med Inkaruinerna och det berömda Machu Picchu.
 
Argentina och Brasilien
Argentina och Brasilien
Upplev bl.a. Buenos Aires, vattenfallen i Iguazu och Rio de Janeiro.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.