• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanResor till Central- och SydamerikaEcuador / GalapagosEcuadors höjdpunkter med Galápagoskryssning
13 dagar

Ecuadors höjdpunkter med Galápagoskryssning

Se fram emot att uppleva Ecuadors koloniala huvudstad, de majestätiska Anderna med vulkaner och kratersjöar, och avsluta i Galápagos med en äventyrlig 5-dagars kryssning.

Vi stödjer hållbar utveckling i Latinamerika. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd i Brasilien. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Ecuadors höjdpunkter med Galápagoskryssning Ecuadors höjdpunkter med Galápagoskryssning
13 dagar

Ecuadors höjdpunkter med Galápagoskryssning

Se fram emot att uppleva Ecuadors koloniala huvudstad, de majestätiska Anderna med vulkaner och kratersjöar, och avsluta i Galápagos med en äventyrlig 5-dagars kryssning.

Vi stödjer hållbar utveckling i Latinamerika. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd i Brasilien. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flyg från Sverige till Quito och hem från Guayaquil med mellanlandning(ar) på vägen
 • Inrikesflyg Quito – Baltra (Galápagos) – Guayaquil
 • Transfer från och till flygplatserna
 • Transport på Ecuadors fastland
 • 7 övernattningar på fina hotell inkl. frukost
 • 4 övernattningar på båten Golondrina I vid Galapagosöarna inkl. helpension
 • Individuell rundresa, där alla utflykter sker i mindre, internationella grupper med lokala engelsktalande guider
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

Omfattande utflyktspaket:

 • Stadsrundtur i Quito inkl. besök vid ekvatorn
 • Vandringstur i Cotopaxi nationalpark
 • Besök vid kratersjön Quilotoa
 • 5-dagars Galápagoskryssning med duktig naturguide och utflykter till öarna Mosquera, Fernandina, Isabela, Santiago, Sombrero Chino och Santa Cruz
 • Inträde till ovan nämnda sevärdheter (undantaget Galápagos, som betalas lokalt)

Kortfattat om resan

Ecuador är en skattkammare av upplevelser med spännande historia, obeskrivlig natur med Andernas aktiva vulkaner, mystiska kratersjöar och självklart Galápagosöarnas spännande och unika djurliv.

Din resa startar i landets högt belägna huvudstad Quito, där du upplever den imponerande kolonialtidsarkitekturen och ekvatorlinjen, som går tvärs genom landet strax norr om staden.

Härifrån reser du vidare till Cotopaxi nationalpark med det vackra andinska landskapet och självklart den ikoniska snötäckta Cotopaxi-vulkanen som höjdpunkt. Du besöker också den mystiska kratersjön Quilotoa, där vattnets färg varierar i förhållande till mineralinnehållet och årstiden.

Resan avslutas i härliga temperaturer på en äventyrlig 5-dagars kryssning, då du kommer riktigt nära Galápagosöarnas magiska natur och djurliv både över och under havsytan. Gläd dig åt att med egna ögon få se enorma galápagossköldpaddor, drakliknande havs- och landleguaner, lekglada sjölejon, blåfotade sulor och många fler.

Välj denna resa eftersom...

 • Upplev vackra kolonialtidsbyggnader och ”världens mitt”, La Mitad del Mundo, i Ecuadors huvudstad Quito
 • Imponeras av den 5 897 meter höga, snötäckta Cotopaxi-vulkanen under en vandringstur i Cotopaxi nationalpark
 • Njut av lugnet och magin vid den äventyrliga kratersjön Quilotoa
 • Följ med på en spännande 5-dagars kryssning och upplev Galápagosöarnas obeskrivliga natur och magiska djurliv på nära håll

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Se alla bilder
Bilder
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till Quito (2 850 meter)

I dag går resan mot Ecuadors huvudstad Quito med mellanlandning(ar) på vägen. Redan från flyget kan du beundra Quitos läge i en vacker dal på 2 850 meters höjd mitt i de mäktiga Anderna.

På flygplatsen hämtas du av en engelsktalande chaufför/guide, som väntar med en skylt med ditt namn på. Härefter körs du till ditt hotell, som ligger centralt i den gamla stadsdelen. Åkturen tar cirka 1 timme, men det beror självklart på trafiken precis som i alla andra storstäder.

Du tillbringar eftermiddagen på egen hand med att koppla av efter den långa flygresan eller ta en liten promenad i den gamla stadsdelen. Det är viktigt att ta det lugnt och dricka en massa vatten så att din kropp långsamt kan vänja sig vid höjden.

Övernattning:
Dag 2: Stadsrundtur i Quito inkl. besök vid ekvatorn

Du kan se fram emot en guidad rundvisning i Quitos UNESCO-listade historiska stadsdel, som bjuder på en skattkammare av arkitektoniska pärlor från kolonialtiden.
År 1526 ankom spanjorerna till Quito, som på den tiden var en välbärgad inkastad. När inkageneralen Rumiñahui insåg att det var en kamp de inte kunde vinna bestämde han sig för att rasera hela staden så att det inte skulle finnas några rikedomar kvar för spanjorerna. Det Quito (formellt San Francisco de Quito) som du ska se på dagens rundtur grundades 1534 av den spanska löjtnanten Sebastián de Benalcázar ovanpå resterna av den gamla staden.

Stadsrundturen startar med ett besök i den karaktäristiska 115 meter höga basilikan Basílica del Voto Nacional och Plaza de la Independencia (”självständighetstorget”), som omges av fyra viktiga byggnader: presidentens palats, regeringsbyggnaden, ärkebiskopens palats och Quitos katedral.

Du besöker även Quitos äldsta kyrka, San Francisco-kyrkan, och den berömda kyrkan La Compañía, som invändigt är belagd med rent guld.

Härefter åker du upp på El Panecillo, höjden där den 45 meter höga aluminiumstatyn Virgen del Panecillo står och varifrån du har en vacker utsikt över staden. Turen fortsätter sedan i den norra delen av staden, där ekvatorlinjen går och som landet är uppkallat efter. Ekvator heter nämligen ”ecuador” på spanska.

Ecuadorianerna kallar området kring ekvatorn för La Mitad del Mundo, vilket betyder ”världens mitt”. Här ligger det 30 meter höga ekvatormonumentet som du kan gå upp i och se ut över området, där det finns ett litet planetarium, ett kakaomuseum, ett bryggeri och massor av utställningar och bodar, som säljer mat och souvenirer. Torget har blivit något av ett dragplåster och en trivsam utflyktsplats även för lokalborna.

Några få hundra meter från ekvatormonumentet och La Mitad del Mundo ligger det lilla trivsamma indianmuseet Intinãn, som enligt GPS:en är platsen där ekvatorn faktiskt går. Ekvatormonumentets placering har nämligen visat sig vara lite felaktig på grund av dåtidens onöjaktiga mätmetoder. På indianmuseet kan du prova roliga experiment som testar jordens tyngdkraft och de magnetiska krafterna.

Efter stadsrundturen körs du tillbaka till dit hotell och tillbringar resten av dagen som du vill.

Övernattning:
Dag 3: Dag på egen hand i Quito

I dag är det inga aktiviteter inplanerade och du kan se mer av den trevliga huvudstaden på egen hand eller köpa till en tilläggsutflykt.

Är det en molnfri dag kan vi rekommendera att du tar den 2,5 kilometer långa linbanan, kallad TelefériQo, upp till Cruz de Loma, vilket är en utsiktspunkt på cirka 4 100 meters höjd på Pichincha-vulkanen. Från utsiktspunkten har du en fantastisk panoramautsikt över Quito med de omkringliggande vulkanerna och bergen som vacker kuliss.

Om din kropp inte har vant sig riktigt vid höjden kan du i stället besöka Jardín Botánico, vilket är stadens trivsamma botaniska trädgård, och gå på upptäcktsfärd bland de många vackra växterna och blommorna.

Du kan också välja att köpa en tilläggsutflykt till molnskogen i Mindo som är berömd för sitt rika fågelliv och är ett riktigt paradis för fågelintresserade med sina mer än 500 registrerade fågelarter.

Om du vill uppleva landets indiankultur kan du även köpa en tilläggsutflykt till den trivsamma staden Otavalo, där invånarna fortfarande håller många av de gamla traditionerna vid liv. Staden är framför allt känd för sin färgrika indianmarknad, där du bland annat kan köpa fina handvävda ponchor, mattor och handdukar i regnbågens alla färger. På resan till och från Otavalo kör du genom det vackra landskapet med sina höga vulkaner och vackra sjöar.

Dag 4: Quito – besök i Cotopaxi nationalpark (3 850 meter) – Pedregal

I dag väntar dig nya äventyr i Cotopaxi nationalpark. Resan går söderut från Quito längs den vackra Avenida de los Volcanes (”vulkanallén”), som har fått sitt namn efter vulkanerna som radar upp sig på båda sidorna av vägen. Om du har tur tittar Cotopaxi-vulkanen också fram bakom molnen med sin eleganta kägelform och snö på toppen.

När du anländer till nationalparken tar din guide med dig på en promenad runt sjön Limpiopungo, som ligger på 3 850 meters höjd. Under turen berättar guiden allt om områdets intressanta flora och fauna, och om de spännande sägnerna och myterna som finns om Cotopaxi och de andra stora vulkanerna i området. Om du har tur får du även se spetshjort, vilda hästar, andisk räv och guanaco, som tillhör samma familj som laman. I nationalparken lever även pumor och glasögonbjörnar, men de är dock mer sällsynta.

Efter turen körs du till din övernattningsplats i Pedregal, som ligger strax utanför nationalparken.

Övernattning:
Dag 5: Dag på egen hand i Anderna (3 600 meter)

Denna dag tillbringar du på egen hand på det trivsamma Hacienda El Porvenir, så att du kan uppleva och njuta av det fantastiska andinska bergslandskapet kring hotellet.

Du kan ta en promenad längs markerade stigar i området eller delta i några av de aktiviteter som hotellet erbjuder. Dessa omfattar bland annat ridturer, mountainbiketurer och matlagningskurser. Hotellet har dessutom en egen spaavdelning, där du kan skämma bort dig själv med friskvård och avkopplande massage.

En populär aktivitet är en ridtur genom det vackra landskapet och upp till en utsiktspunkt på 4 200 meters höjd, varifrån du i klart väder har en obeskrivlig utsikt över Cotopaxi-vulkanen. Här kan du också ha turen att få se den majestätiska kondoren, som kan ha ett vingspann på över 3 meter. Utflykten leds av en duktig chagra, som man kallar andinska cowboyer i detta område.

Samtliga utflykter genomförs med lokala spansktalande medarbetare, men instruktioner i t.ex. ridning sker på engelska innan avfärd så kunskaper i spanska är inte nödvändiga.

Alla aktiviteter beställs och betalas lokalt på hotellet. Om du är intresserad av ridturen rekommenderar vi dock att du köper till utflykten hemifrån på grund av dess popularitet.

Övernattning:
Extra utflykter:
Dag 6: Pedregal – kratersjön Quilotoa (3 900 meter) – Quito

I dag reser du vidare genom det bergiga landskapet till den äventyrliga kratersjön Quilotoa, som ligger ovanpå vulkanen med samma namn. Sjön är cirka 250 meter djup och har en diameter på drygt 3 kilometer. Det som bidrar till att göra Quilotoa-sjön så unik är att färgen på vattnet i sjön kan skifta från helt turkos till nästan gul, beroende på årstiden och innehållet av mineraler i vattnet. Av samma orsak är vattnet i sjön inte drickbart.

Om du har lust kan du gå ner till sjön längs en markerad, slingrande stig. Det tar ungefär 30 minuter att gå ner, medan det kan ta upp till 2 timmar att gå uppför den branta stigen igen. Om det verkar för jobbigt kan du, mot en tilläggsavgift, hyra en åsna som tar dig tillbaka till toppen igen. Du kan också välja att stanna kvar på toppen och njuta av den fantastiska panoramautsikten över området och den bildsköna sjön.

Efter lunch går turen tillbaka mot Quito. Längs vägen stoppar ni i den lilla staden Tigua, som är känd för sin produktion av fina ecuadorianska bilder och masker.

På kvällen är du tillbaka i Quito. Du övernattar strax utanför staden och i närheten av flygplatsen så att du inte behöver gå upp alltför tidigt nästa dag, då turen går mot Galápagos.

Övernattning:
Dag 7: Quito – flyg till Galápagos – Galápagoskryssningen börjar

Se fram emot den andra delen av din resa, som tar dig med i Charles Darwins fotspår till de äventyrliga Galápagosöarna. Här väntar dig unika djur- och naturupplevelser under en 5-dagars kryssning vid de spännande öarna.

År 1831 åkte den då unga Charles Darwin iväg på en resa som skulle ändra hans liv som vetenskapsman. Han upptäckte nämligen att finkarna på Galápagosöarna var annorlunda än de han kände till hemifrån. Kunde det vara så att de hade samma förfäder och att finkarna hade utvecklats gradvis utifrån miljön de hade levt i? Teorin började ta form i Darwins huvud och blev till hans verk ”Om arternas uppkomst”, som än i dag anses vara det viktigaste bidraget till förståelsen av biologisk evolution.

På morgonen hämtas du på hotellet och körs den korta biten till flygplatsen. Innan du checkar in ska du betala 20 USD (kontant) för ett så kallat Transit Control Card. Vid ankomst till Baltra flygplats på Galápagos ska du betala en inträdesavgift till nationalparken på 100 USD (kontant). Flygresan till Galápagos tar cirka 2,5 timmar.

Du hämtas på Baltra flygplats och körs till båten Golondrina I, som ska vara ditt flytande hem de kommande 5 dagarna. Här installeras du i din hytt och deltar sedan i ett litet välkomstmöte, följt av lunch. Under välkomstmötet presenterar din guide dig för kaptenen, kocken och resten av besättningen, och självklart de andra gästerna på båten, innan ni går igenom det spännande eftermiddagsprogrammet.

Första stopp är den lilla platta, obebodda ön Mosquera, som ligger mellan öarna Seymour Norte och Baltra. Ön är bara 600 meter lång och 160 meter bred på sin bredaste punkt, och består i huvudsak av vit sandstrand och klippor. Här håller en stor sjölejonkoloni till och du kan även se både pelikaner, blåfotade sulor och många andra vattenfåglar.

Tillbaka på båten samlas gruppen varje dag innan middagen tillsammans med guiden och pratar om dagens upplevelser, samt går igenom programmet för nästa dag så att du vet vad du har att se fram emot.

På kvällen kan du från båtens däck njuta av en stjärnhimmel utan några som helst ljusföroreningar. Det är helt enkelt magiskt. Medan du lägger dig efter en upplevelserik dag sätter båten kurs mot nästa spännande ö.

Observera att programmet på Galápagos alltid är med reservation för ändringar. Dåliga väderförhållanden eller rekommendationer från lokala myndigheter kan göra att rutten ändras med kort varsel.

Dag 8: Galápagoskryssning – öarna Isabela och Fernandina

Isabela är den största ön i Galápagos och du kommer att besöka flera unika områden på den stora vulkanön. Det första stoppet är vid Punta Vicente Roca, där du inte går i land utan seglar längs kusten i en liten motordriven gummibåt (kallad panga) bland de imponerande vulkaniska formationerna. Här kan du ha turen att få se pingviner, sjöhästar, rockor, blåsfiskar och havssköldpaddor.

På eftermiddagen seglar du till ön Fernandina, vilket är den tredje största ön i ögruppen Galápagos. La Cumbre-vulkanen dominerar ön och du kan se lavaströmmarna från den aktiva vulkanen nå ända ut i havet. Du går i land vid Punta Espinosa, där du går en vandringstur på cirka 1,5 timmar längs små, kuperade stigar av sand och lösa stenar. Under promenaden kan du se den spektakulära lavakaktusen och öns mångfaldiga djurliv. Det är bland annat god chans för att se havsleguaner, pingviner, pelikaner, galápagosvråken och galápagosskarven. Från januari till juni bygger havsleguaner bo och lägger ägg på ön.
Efter vandringsturen har du möjlighet att snorkla från stranden eller bara bada och koppla av innan du seglas tillbaka till båten.

Att åka på en kryssning i Galápagos är en helt unik upplevelse. Du får möjlighet att besöka obebodda öar med ett enastående djurliv. Besättningen gör allt de kan för att göra din vistelse på båten och i Galápagos oförglömlig, och du kommer snabbt att märka den avslappnade, familjära och inte minst trivsamma stämningen ombord.

Dag 9: Galápagoskryssning – ön Isabela

I dag seglar du tillbaka till Isabela, där du besöker Urbina Bay som ligger vid foten av Alcedo-vulkanen. Bukten var en havsbotten fram till 1954, då den lyftes 5 meter över havets yta på grund av de vulkaniska aktiviteterna i området. Tillsammans med din duktiga naturguide går du på en cirka 2 timmar lång vandringstur, då du får se spännande koraller och musselskal från den tiden då bukten fortfarande var havsbotten.

På ön kan du även uppleva ett stort bestånd av den eleganta färgrika landsleguanen, galápagossköldpaddan (juni–september) och galápagosskarven. Galápagosskarven är endemisk för Galápagosöarna och mycket speciell eftersom den inte kan flyga. Dess vingar är faktiskt bara en tredjedel så stora som de borde vara på en så stor fågel, vilket gör det omöjligt för den att flyga.
Efter vandringsturen har du möjlighet att snorkla längs kusten, där du kan se pingviner och njuta av det fantastiska marina livet under havets yta.

Du äter lunch på båten och medan du äter och kopplar av seglar båten långsamt vidare till nästa stopp, Tagus Cove, som också ligger på ön Isabela.
En gång i tiden var Tagus Cove en populär plats för valfångare och pirater, och många av dem skrev sitt skepps namn på klippväggarna omkring bukten. Man kan än i dag se många av namnen på klipporna.

Denna utflykt startar med en cirka 2 timmar lång vandringstur genom en skog av palo santo-träd till den vackra saltvattensjön Darwin, som ligger i en slocknad vulkankrater. Du vandrar hela vägen runt sjön genom den torra vegetationen och kan där se många olika fågelarter. Du kommer även till en utsiktspunkt, varifrån du kan se vulkanerna Darwin och Wolf.

Efter vandringsturen seglar du med panga längs kusten och ser efter bland annat pingviner, de färgrika Sally Lightfoot-krabborna, sulor och skarvar. Det kommer också att finnas tid att snorkla lite innan du seglas tillbaka till båten.

Efter en upplevelserik dag med storslagna naturupplevelser kan du koppla av med en kall drink eller öl och prata med de andra gästerna. På kvällen lättar båten ankar och en lång segeltur över natten till ön Santiago väntar.

Dag 10: Galápagoskryssning – öarna Santiago och Sombrero Chino

Efter frukost går du i land på den svara vulkanstranden vid Puerto Egas på ön Santiago.

Här tar du en vacker vandringstur på cirka 1,5 timmar längs kuperade stigar till en gammal saltkrater, där du ofta kan se darwinfinkar och galápagosvråkar. Ibland kan du även se flamingor här.
Det finns även många havsleguaner och sjölejon på ön, som är en av få platser i Galápagos där du kan möta galápagospälssälen.

Efter vandringsturen är det dags att simma och snorkla längs den vackra kusten.

Du äter lunch på båten medan ni sätter kurs mot den lilla ön Sombrero Chino, som ligger utanför Santiagos sydspets. Ön har fått sitt namn efter sin särpräglade form, som mest av allt påminner om en kinesisk stråhatt.

På Sombrero Chino tar du en liten promenad på cirka 30 minuter i stenig, kuperad terräng. Här får du se lustiga lavaformationer, lavakaktusar och den endemiska växten Sesuvium edmonstonei, som bara finns på Galápagosöarna. När det är sommar på Galápagos och vinter i Sverige har växten ofta gröna och gula nyanser medan den nästan blir knallröd under öns vinterhalvår när det är torrperiod.

Även vid Sombrero Chino har du möjlighet att simma och upptäcka livet under havets yta med din snorkel, se på färgrika fiskar och kanske möta en havssköldpadda.

Naturen på Galápagos är mycket överväldigande och obeskrivlig och det är verkligen en upplevelse utan motstycke att besöka Galápagosöarna.

Dag 11: Galápagoskryssningen avslutas – ön Santa Cruz – Charles Darwin Research Station – flyg till Guayaquil

Denna morgon vaknar du utanför Puerto Ayora, som är huvudstaden på ön Santa Cruz, vilket är den näst största ön i ögruppen Galápagos. Ditt Galápagosäventyr börjar närma sig sitt slut och det har blivit dags att ta farväl av båtens besättning. En sista utflykt väntar dock i Puerto Ayora, till det spännande museet och forskningscentret Charles Darwin Research Station. Centret upprättades 1964 för att främja forskning och utbildning på Galápagosöarna. Här arbetar man kontinuerligt med forskning och projekt för att bevara Galápagos ekosystem.

Efter besöket körs du i buss tvärs över ön till Itabacakanalen och seglar till flygplatsen på ön Baltra. Därifrån flyger du tillbaka till fastlandet och till Ecuadors största stad, Guayaquil. Flygresan från Baltra till Guayaquil tar cirka 1,5 timmar.

Guayaquil är Ecuadors kommersiella och finansiella centrum. Staden har över 2 miljoner invånare, men har trots sin storlek en trivsam och avkopplande stämning.

Vid ankomsten blir du hämtad på flygplatsen och körd till ditt hotell. Resten av dagen tillbringar du som du vill.

Övernattning:
Dag 12: Guayaquil på egen hand – hemresan börjar

Du tillbringar förmiddagen på egen hand i Guayaquil innan du påbörjar din hemresa.

Du kan välja att utforska staden på egen hand, eller köpa till en stadsrundtur och besöka stadens viktigaste attraktioner på en guidad rundvisning.

Ett besök i den gamla färgrika stadsdelen Las Peñas är ett måste när du är i Guayaquil. I området finns det kullerstensgator, många färgrika hus och mysiga pubar. Från hamnpromenaden leder en trappa med 444 steg upp till den gamla stadsdelen, som ligger på toppen av en kulle. Om du har mer energi kan du fortsätta upp till stadens fyrtorn och få en vacker panoramautsikt över hela staden i alla riktningar.

Du kan också besöka Parque Seminario, som är bättre känd som Parque de las Iguanas (”leguanparken”). Här lever de färgrika landleguanerna fritt i stort antal och du kan uppleva att få dela bänk med de stora drakliknande djuren.

På eftermiddagen hämtas du på hotellet och körs till flygplatsen, varifrån du flyger tillbaka till Sverige med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 13: Ankomst till Sverige

Du ankommer till Sverige efter en oförglömlig resa i Ecuador.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Förlängning av din Galápagoskryssning, 3 nätter

Får inte du heller nog av de magiska Galápagosöarna? Då kan du förlänga din kryssning med 3 nätter och uppleva ännu fler förtrollande platser i Galápagos.

På ön Santa Cruz ser du de enorma galápagossköldpaddorna leva i det fria på Hacienda Primicias i det frodiga höglandet. På öns norra del ser du de drakliknande landleguanerna vid Cerro Dragon, även kallat Dragon Hill, och besöker den fridfulla mangroveskogen vid Caleta Tortuga Negra. Här håller revhajar, rockor och havssköldpaddor gärna till.

Du seglar också till den andra sidan av ön Isabela, där den trivsamma hamnstaden Puerto Villamil charmar med sandgator och sjölejon. Här väntar bland annat ett avelscenter för landsköldpaddor, spännande våtområden, vackra sandstränder, den historiska Tårarnas mur och fantastisk snorkling vid Las Tintoreras.

Du besöker även ön Rabida, som är en av de mest färgrika i ögruppen med sin karaktäristiska rödbruna sand och bjuder på några fantastiska utsiktspunkter.

Enkelrumstillägg (vid fler som reser tillsammans) 19 900 kr
Enkelrumstillägg (vid 1 person) 25 200 kr
Unika fördelar för grupper från 4 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
Varför ska man resa med Lamatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Mångåriga relationer med ett omfattande nätverk av partner i Latinamerika

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.