• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanKontakta oss

Kontakta oss


Lamatours.se är en del av Aclass Aps. Vi är ett företag med hög kreditvärdighet, AA, enligt Soliditets betygssystem för kreditvärdighet. Värderingen bygger på en mängd beslutsregler. Upplysningarna uppdateras dagligen via Soliditets databas. Kreditvärderingen är därför alltid aktuell.
Lamatours.se
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tel: 08-124 105 25
E-mail: info@lamatours.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller
e-mail. Du kan även skriva ett meddelande till oss i fältet till höger.

Vi svarar på alla meddelanden inom en arbetsdag.

Vi är medlem av Danska Rejsegarantifonden nr. 1778.

Våra anställda Lamatours.se

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Resekonsulent

Tom brinner för Latinamerika. Efter sin första resa till Latinamerika på en kombinerad resa till Argentina och Brasilien visste han att Latinamerika var hans favoritresmål. Sedan dess har han besökt Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexiko, Costa Rica och Kuba. Latinamerika har mycket att bjuda på: vackra landskap, varierad natur, ett fantastiskt djurliv, spännande kulturer och ett tillmötesgående folk, där dans och musik har en viktig roll.

Han har haft så många fantastiska upplevelser: den vackra naturen i Patagonien, att dansa tango i Buenos Aires, strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, ”solens port” vid ingången till Machu Picchu, alla ljuden i Amazonas regnskog, att befinna sig nära världens största vattenfall, köra runt i en klassisk amerikansk bil i Havanna, Costa Ricas imponerande djurliv, de vackra mayaruinerna i Mexiko, m.m.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Resekonsulent

Richard är från Nederländerna och har alltid varit mycket intresserad av resebranschen. Han har utvecklat ett stort intresse för resor till Afrika sedan han bodde i Kenya i nästan ett år.

Hans största reseupplevelse är även den från Kenya. Kombinationen av den afrikanska kulturen, naturen, djurlivet och de vänliga människorna är mycket speciell. Man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet. Han älskar att dela med sig av sina erfarenheter om livet i Kenya.

När han inte jobbar älskar Richard att spela fotboll, men mest av allt älskar han att vara tillsammans med sin familj och åka på dagsutflykter med sin son.

Neil Smith

Neil Smith

Resekonsulent

Neil har haft en varierande karriär med jobb som både polisassistent, bilklädesmakare och resekonsult. Han är mycket intresserad av nya reseupplevelser, spännande kulinariska upptäckter och händelserika semestrar med hela familjen.

Han har arbetat och rest i många olika länder, bland annat Tyskland, Danmark, Nederländerna, Ungern och USA.

Några av hans bästa reseupplevelser är en övernattning i Serengeti Wild Camp, ett besök på David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, ett möte med några väldigt stora krokodiler i Costa Rica och solnedgången över Cienfugos Bay i Kuba med en fantastisk mojito i handen!

Neil har tre barn och gillar att titta på och ägna sig åt olika sporter. Han är även tränare för ett lokalt fotbollslag.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administrations ansvarig

Lene är vår administrationschef och har varit hos oss sedan 2015. Lene är utbildad inom kommunikation och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation, både internt och externt. Som administrationschef hanterar Lene många olika uppdrag, bland annat styr hon vår verksamhet med järnhand, hon arbetar med interna projektuppdrag samt hantering av kundfeedback. Hon tycker att kundkontakten, när man får höra kundernas fantastiskt härliga reseberättelser, gör vardagen rolig och spännande. Det blåser nytt liv i henens egen reslust och hennes drömmar om nästa resmål.

Lene kan bocka av många platser på världskartan, och har bland annat rest i USA, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Kina och Afrika. Till hennes största reseupplevelser hör en vandring på Kinesiska muren och en bushcamping vid Ayers Rock, Australien. I framtiden lockar Kuba och Latinamerika, men vem vet vad som smyger sig in i reseprogrammet innan dess?

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Chef för säljavdelningen

Med en examen i både juridik, franska samt media- och kommunikation har Elisabeth en bred kompetens. Elisabeth har många års erfarenhet från resebranschen – först inom hotellverksamhet och därefter på en resebyrå. Hon har varit en del av Afrika Safari/Aclass sedan 2009.  Elisabeth ansvarar för säljavdelningen, och hennes största drivkraft och motivation är möjligheten att göra människors resedrömmar till verklighet och skapa unika upplevelser på spännande resmål.

Hon har själv besökt flera av våra resmål och har bland annat åkt på safariresor i Sydafrika, Kenya, Tanzania och Namibia. Under årens lopp har hon också rest till Kapstaden, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia, Brasilien samt till flera destinationer i Mellanöstern.

På sin fritid tycker Elisabeth om att umgås med vänner och vara ute i naturen, men hon tycker också det är trevligt att koppla av med en god bok.

Lene Løcke

Lene Løcke

Bokningsspecialist

Lene har alltid älskat att resa runt och uppleva världen. Som ung reste hon flera månader i sträck i Afrika och Latinamerika – då, under backpackertiden, hade upplevelserna och friheten mycket högre prioritet än komforten. Sedan barnen kom in i bilden har dock även en god planering blivit en viktig ingrediens. Även om det då och då leder till något som liknar en kulturkrock, tycker Lene att det mest spännande är att uppleva platser som skiljer sig mycket från vår del av världen. Till exempel det äventyrliga, färgrika och mångskiftande Indien med heliga kor, turbaner, vackra sarier och fascinerande palats – allt blandat med kaos, buller, främmande hornmusik, dansande kobror och urgamla heliga ritualer. 2004 ledde hennes reserfarenheter till arbetet i resebranschen, där Lene nu glatt hjälper våra gäster ut i världen så att de kan samla på sig resminnen.

Anja Østermark

Anja Østermark

Bokningsspecialist

Anja har arbetat i resebranschen i många år och har varit på Lamatours sedan 2015, då hon precis hade kommit hem efter att ha bott i Qatar i flera år.

Redan som ung reste hon mycket, och det har hon fortsatt att göra även sedan hon fick barn.

När Anja reser föredrar hon en kombination av natur, storstad, strand och en aktiv semester. Hon älskar också att åka på långa roadtrips och har bland annat kört Australien runt, och kört från Qatar till Förenade Arabemiraten via Saudiarabien.

Hennes senaste resor har gått till den afrikanska kontinenten, med en tur till Moçambique som kombinerades med Sydafrika, och en safari i Tanzania med solsemester på Zanzibar.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Bokningsspecialist

Tanja har arbetat i resebranschen i över 15 år. Hon lämnade den för en kort tid för att gå en utbildning i kost och hälsa, men hon kunde inte släppa branschen och är nu tillbaka med besked. Hon älskar kontakten med leverantörerna och flygbolagen, och även de utmaningar som den innebär.

Tanja tycker om att resa och har haft några av sina bästa reseupplevelser i Brasilien, Thailand och Tanzania. I just Tanzania var Tanja tvungen att tänja på sina egna gränser och tacka ja till grillad ekorre, som guiden just hade skjutit med pil och båge. Vem skulle kunna tacka nej till det?

Nästa gång Tanja ger sig iväg ska familjen med, som nu även består av två underbara barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Bokningsspecialist

Anne Mette fick som barn uppleva Europa från baksätet i familjens bil, men under tonåren började passionen för Latinamerika. Anne Mette har bott i både Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens södra strandparadis Florianópolis och Perus huvudstad Lima. Hon dansar salsa och tango, talar spanska och portugisiska. Hon har dessutom utforskat Asien och har massor av matlagningskurser, spännande dykupplevelser och tempelbesök i bagaget.

Anne Mette älskar att vandra, uppleva naturen och det vilda djurlivet på nära håll – även under vattenytan eftersom hon älskar att dyka i det varma vattnet. Kombinationen ska helst vara massor av aktiviteter och lite avkoppling med en god bok på stranden.

Jude Bommer

Jude Bommer

Bokningsspecialist

Jude kommer från Nederländerna och ansvarar för bokning av resor, hotell och flyg.

Hon har rest runt som backpacker i ett år i Australien och Nya Zeeland och gillar att resa på ett äventyrligt, spontant och enkelt sätt – med ryggsäck och tält. Tillsammans med sin danske man har Jude rest runt i Asien i fyra månader och upplevt den vackra och fantastiska kulturen i Laos, Kambodja, Thailand, Myanmar och Nepal.

Jude bodde på Aruba i tre månader när hon studerade sociologi.

Hon har fina minnen från sin vandring till Annapurna Base Camp i Nepal. Det var fantastiskt att gå runt bland bergen och få en fysisk utmaning.

Jude ser arbetet i resebranschen som ett privilegium och ser fram emot att få fler upplevelser i Sydamerika och Afrika med sin man och deras barn.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Bokningsspecialist

Louise har varit i resebranschen i snart 10 år och har arbetat både med försäljning, service och på biljettkontor. Nu arbetar hon som bokningsspecialist.

Louise har alltid älskat att resa och efter gymnasiet började hon med backpackresorna på allvar, bland annat till Australien, Asien, Afrika, USA och Europa. Hon har hunnit få två små söner och efter det har resorna blivit mer bekväma, men den äldsta sonen var med på sin första flygresa när han bara var sex veckor gammal.

En av Louises absolut bästa reseupplevelser var i Australien, där hon arbetade och reste runt ensam i ungefär ett år. En otroligt spännande och personlig utvecklingsresa. Men efter att barnen kom till världen ligger alla familjesemestrar högst upp på listan över de bästa resorna. Hon säger att den unika tid man får tillsammans, långt bort från vardagens stress, är guld värd och något man kan leva länge på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bokningschef

Rikke har många års erfarenhet inom resebranschen och har varit en del av Aclass sedan 2010. Hon ansvarar för bokningsavdelningen, där kunden alltid är i centrum.

Att resa betyder mycket för henne och under årens lopp har det blivit många resor runtom i Asien, Australien, USA och större delen av Europa. Hon har rest mycket i hela sitt, eftersom hon älskar möjligheten att uppleva nya kulturer och att känna friheten utomhus.

De bästa reseupplevelserna tycker Rikke att man får genom att ta med familjen på äventyr och känna hur det för familjen samman.  Goda minnen är en gåva för livet!

På fritiden umgås Rikke med sin familj och sina vänner. Hon kopplar av genom att köra ”en omgång runt bordet”, alltså familjens gemensamma pingisbord.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbetat i resebranschen i över 15 år och de senaste tio åren har hon ägnat sig helhjärtat åt att ta fram resor. Det är både spännande och utmanande att arbeta med människor från hela världen, och hon älskar att planera resor där hon vet att våra kunder får en fantastisk upplevelse.

Hon påbörjade sitt resande liv som ung backpacker på en längre resa, och det gav henne mersmak att se och uppleva mer av den stora, vida världen. I dag har hon två underbara barn som lyckligtvis gärna följer med på resor.

Hon älskar djur och natur, men det som fascinerar henne mest på resorna är hur historien väcks till liv, t.ex. när man står på toppen av en gammal mayaruin i Mexiko.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle började hos oss som praktikant 2012 och fortsatte sedan som assistent under sin kvarvarande studenttid. 2015 blev hon fast anställd på vår produktavdelning, där hon får arbeta med det hon älskar: att dela med sig av sina erfarenheter genom att planera nya, spännande resor.

Michelle har besökt nästan alla världsdelar och har alltid älskat att resa. Även om det är andra, tredje eller fjärde gången hon besöker ett resmål kommer hon alltid hem med nya upplevelser och äventyr i ryggsäcken.

Att resa världen runt och möta andra kulturer är en riktig ögonöppnare för de många olika sätt det finns att leva på. Att resa är att leva och lära, och det har i synnerhet lärt Michelle att det är de små sakerna i livet som är viktiga.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie har i grunden en magisterexamen med historia som huvudämne, men har rest under större delen av sitt liv. Som liten såg hon det mesta av Europa från baksätet i föräldrarnas bil, och så snart hon var färdig med gymnasiet packade hon ryggsäcken och satte kurs mot nya äventyr.

Hennes allra största passion är Australien. Hon älskar Australien och har rest ”Down Under” fler än 15 gånger. Hennes största reseupplevelse är dock den gången hon snubblade över en giraffkalv i Afrika. Fast det kan också vara synen av solens glitter i snön på toppen av Aconcagua. Ett bröllop i Thailand står också högt på listan – det gör även den helt oplanerade roadtrippen genom Texas. Hon älskar kontraster och att komma bakom kulisserna i de länder hon besöker!

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Ekonomichef

Peter har en kandidatexamen i internredovisning och har bland annat arbetat som konsult på Deloitte i sju år. Hos Deloitte var Peter bland annat stationerad ett halvår i London och han har även varit på uppdrag i Australien. Genom sitt arbete som konsult har Peter byggt upp en gedigen kunskapsbas ”inom finansvärlden”.

Peter har främst rest i Europa, Amerika och Asien, där höjdpunkterna har varit en kör själv-resa från Vancouver till Banff och tillbaka med fantastiska naturupplevelser på vägen. Hans roligaste reseupplevelse är en tur till Borneo, där lokalbefolkningen trodde att han var en professionell badmintonspelare och bad om hans autograf. ”Jag tackade vänligt nej, men de insisterade, så jag blev ju tvungen att skriva”.

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex har en kandidatexamen i redovisning och har tidigare arbetat som revisor. Han har arbetat i resebranschen i flera år och är till vardags involverad i de flesta av ekonomiavdelningens olika uppgifter.

Alex har bland annat varit i Florida med sin familj. En av resans höjdpunkter var när hans då femårige son fick hålla i en livs levande alligator. Även utflykterna till Kennedy Space Center och Magic Kingdom var väldigt fascinerande upplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel utbildande sig till Financial Controller på yrkeshögskola, innan han började som ekonomiassistent på Aclass sommaren 2016. Han är otroligt glad över att arbeta i ett så professionellt team som han gör. Detta gör det lättare för honom att fokusera på att ge kunderna den hjälp de behöver.

Som barn reste han alltid på chartersemester runt om i Europa och njöt av solen. Men hans största reseupplevelse var i Thailand, där han upplevde den stora kulturskillnaden i jämförelse med Danmark. Han var särskild fascinerad över hur oerhört vackert det var i landet. När han snorklade upptäckte han verkligen hur rikt vattenlivet är.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marknadsföringschef

Dino har arbetat med marknadsföring och företagsutveckling i över tio år, mestadels i resebranschen. Han värderar relevant, effektiv och unik marknadsföring, och att våra gäster ska få en upplevelse för livet, varenda gång – för bättre marknadsföring får man inte.

Dino har besökt många av våra resmål och har mängder av fantastiska minnen därifrån. För honom är det viktigt med en god nattsömn, och om du frågar Dino får man världens bästa sömn i ett tältläger i nationalparken Masai Mara i Kenya.

Majoriteten av sin fritid tillbringar han med familjen, där två små barn fyller en stor del av vardagen. Men han hittar även tid att umgås med sina vänner ibland – och bra avkoppling får Dino genom ett pass på gymmet, eller en löptur vid havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO-specialist

Trine är SEO-specialist och arbetar med att ta fram innehåll till våra hemsidor. Hon ser till att hemsidorna och sökmotorerna talar samma språk.

Sin första ”riktiga” resa gjorde Trine när hon var på en två veckor lång tågluff genom Europa när hon gick på gymnasiet. Sedan dess har det blivit en klassisk jorden runt-resa, flera storstads- och charterresor och ett halvår i Kina i samband med att hon läste kinesiska på Århus universitet.

Och just Kina har en mycket särskild plats i Trines hjärta. Hennes vistelse i landet har bjudit henne på några av hennes största upplevelser, men också kulturella, personliga och språkliga utmaningar. Kärleken till språket är stark än i dag.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Verkställande Direktör

Claus är utbildad inom transport och logistik och har bland annat bott och arbetat utomlands i Tyskland, Kina, Japan och Korea under åtta år. Under åren har Claus rest i Asien, Europa, i USA och Kanada samt Kenya, Tanzania och Sydafrika.

Claus har från dag ett brunnit för att Lamatours alltid ska göra sitt bästa för att ge sina kunder fantastiska upplevelser. Hans passion är att leva upp till sitt mantra ”att ge våra kunder deras livs upplevelserresa” och att det alltid ska vara en central del av Lamatours dagliga arbete. Detsamma gäller för respekten för naturen, djuren och våra samarbetsparter på resmålen.

På fritiden umgås han helst med familjen, och tillsammans med dem reser Claus gärna till några av Lamatours spännande resmål. Annars spelar han gärna en runda golf med sina vänner.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Varför ska man resa med Lamatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Mångåriga relationer med ett omfattande nätverk av partner i Latinamerika

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.