• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanThe Reef Coco Beach Resort
The Reef Coco Beach Resort
Playa del Carmen
Pris för uppgradering:
Dubbelrum all inclusive, 2 nätter Per person:  1 170 kr
Dubbelrum all inclusive, 4 nätter Per person:  2 340 kr
Dubbelrum all inclusive, 5 nätter Per person:  2 925 kr
Extra övernattning:
Dubbelrum all inclusive Per person:  1 300 kr

I ytterkanten av den populära semesterstaden Playa del Carmen och precis vid vattnet ligger all inclusive-resorten The Reef Coco Beach.

Här kan du koppla av vid en av de stora poolerna, njuta av de bekväma solstolarna på den privata stranden eller delta i en av resortens många spännande aktiviteter, som pågår från morgon till kväll.

Resortens rum är inredda i ljusa färger som är snyggt kombinerade med trämöbler. Samtliga rum har antingen en privat balkong eller terrass, där du kan njuta av utsikten över de frodiga omgivningarna och vajande palmerna, som omger hela resorten.  De 196 rummen har luftkonditionering, tv, minibar, säkerhetsbox och ett privat badrum med hårtork, makeup-spegel och toalettartiklar.

Om du skulle behöva lite omväxling från avkopplingen vid poolen eller stranden kan du utnyttja resortens gym eller ta en kort promenad till 5th Avenue, som är Playa de Carmens trendiga huvudgata och som har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.

I din all inclusive-vistelse ingår alla måltider, snacks, dryck och drinkar. Du har dessutom obegränsad tillgång till cykeluthyrning, vissa vattensportsaktiviteter (som uthyrning av havskajaker och snorkelutrustning) samt de många aktiviteter som finns på resorten.

Förhöj din vistelse med möjligheter att köpa till exempelvis dykning, undervisning i spanska och dans, gruppträning i gymmet, spabehandlingar, eller kanske en romantisk middag på stranden?

Observera: Priserna gäller inte under perioden 24 december – 2 januari. Fråga oss om vilka priser som gäller om du tänkt resa under den här perioden.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Tom Søndergaard

Skriv till:
info@lamatours.se

Ring till:
08-124 105 25

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Lamatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.